Quiche cu zucchini

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2013 | 7251 vizualizari

 

Reteta o am de la un bucatar italian,insa eu nu am respectat-o intocmai :))

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 350 g faina
  • 1/2 pahar cu apa calduta
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • Umplutura:
  • 4 oua
  • 350 ml smantana groasa
  • 1 zucchino (dovlecel verde) taiat felii
  • 1 rosie mica taiata felii
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 7 linguri branza (eu am folosit de capra,dar nu e obligatoriu)
  • sare
  • piper
  • putin ardei iute macinat (peperoncino)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu zucchini:

Aluat: Se amesteca ingredientele de mai sus si se framanta un aluat nelipicios pe care il dam la frigider pentru 1 ora, dupa care intindem o foaie si o asezam frumos intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina.


Dam la cuptorul preincalzit (150°) pentru cateva minute, apoi amestecam ingredientele pentru umplutura si rasturnam compozitia in tava. Introducem din nou in cuptor pentru 40-45 minute, pana cand se rumeneste frumos.

 

TIPS-URI

1

In umplutura se poate adauga ceea ce doriti: carne,salam,sunca etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Geanina87 1

04.06.2013, 09:27

Multumesc!

loredanaaa 1

06.06.2013, 01:22

wow ce bine arata

Geanina87 1

28.08.2013, 12:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Quiche/Tarta cu dovlecel