Quiche Lorainne

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2011 | 1825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 g faina
  • 2 oua
  • 200 g unt
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri de apa    
  • 3 oua
  • 200-250 g de bacon
  • 150 g de cascaval
  • 200 g de smantana pentru gatit
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Lorainne:

Cernem faina dupa care punem untul faramandu-l in bucatele mai mici adaugam sare, ouale si apa se framanta bine si va rezulta un aluat sfaramicios, aceste se inveleste in folie de plastic si se da la frigider 15 minute. Dupa ce timpul a expirat scoateti aluatul si il intindeti-o intr-o forma de tarta unsa in prealabil cu unt, aceasta se va aranja in forma se va intepa si se va da la cuptor 15 minute sa se coaca. In acest timp vom taia baconul julien, cascavalul sin cubulete, intr-un alt castron amestecam bine ouale cu smantana, sarea, nucsoara si piperul.


Scoatem forma din cuptor asezam baconul si branza iar deasupra adaugam ouale si smantana din aluatul ramas facem un fel de grilaj si il adaugam peste, dam la cuptor pentru 30 de mnute.


Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorainne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

marcela1979 1

28.08.2011, 22:12

foarte buna

alinutzika 1

28.08.2011, 23:02

adry88 1

29.08.2011, 10:56

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Quiche