Quiche Lorainne

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2011 | 3876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 g faina
  • 2 oua
  • 200 g unt
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri de apa    
  • 3 oua
  • 200-250 g de bacon
  • 150 g de cascaval
  • 200 g de smantana pentru gatit
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Lorainne:

Cernem faina dupa care punem untul faramandu-l in bucatele mai mici adaugam sare, ouale si apa se framanta bine si va rezulta un aluat sfaramicios, aceste se inveleste in folie de plastic si se da la frigider 15 minute. Dupa ce timpul a expirat scoateti aluatul  si il intindeti-o intr-o forma de tarta unsa in prealabil cu unt, aceasta se va aranja in forma se va intepa si se va da la cuptor 15 minute sa se coaca. In acest timp vom taia baconul julien, cascavalul  sin cubulete, intr-un alt castron amestecam bine ouale cu smantana, sarea, nucsoara si piperul.

Scoatem forma din cuptor asezam baconul si branza iar deasupra adaugam ouale si smantana din aluatul ramas facem un fel de grilaj si il adaugam peste, dam la cuptor pentru 30 de mnute.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorainne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu leurda si branza de burduf