Racituri de pui

de Julie in Pui, 17 Ian 2011 | 7475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • cateva boabe de piper, 
  • 1 morcov, 
  • sare,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • gelatina,
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de pui:

Se pune carnea la fiert in apa cu sare si boabe de piper.Se spumeaza . Cand carnea a fiert si se desprinde de pe os ,se scoate si se repartizeaza in caserole. La fel si morcovul ,care se taie rondele. In zeama ramasa se adauga usturoi pisat, sare ,delikat dupa gust si gelatina ,care a fost inmuiata si dizolvata la baie de aburi. Se strecoara lichidul de mai multe ori pentru a deveni limpede, si se pune peste carnea din caserole. Se lasa la rece pana se incheaga. Se rastoarna in momentul servirii si se decoreaza cu patrunjel verde.

Se pot folosi felii de ou fiert si de gogosari pentru un aspect mai deosebit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

madi_marin 1

17.01.2011, 19:56

arata foooarte bine.... imi place piftia de pui....

Julie 1

17.01.2011, 19:57

Ma bucur mult ca va place! Multumesc tuturor

Dana_Retetegg 1

18.01.2011, 17:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

ieri la 22:01

Baclava

de Ancutsa 5

ieri la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui