Racituri de vitel

de marcela1979 in Vita, 20 Iun 2014 | 1971 vizualizari

 

bune

 

INGREDIENTE

  • 1 rasol vitel cu os si maduva
  • 1 rasol vitel fara os
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ceapa alba
  • 1/4 telina radacina
  • 1 fir tarhon verde
  • 3 foi dafin
  • 1 lg piper boabe
  • 6-7 catei usturoi
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de vitel:

Se spala rasolul de vitel si se pune la fiert si se lasa vreo 3-4 ore la foc mic pana ce se desprinde carnea de pe os.Se ia spuma.Cand este aproape fiert se pune ceapa intreaga,morcovul curatat,spalat si taiat in 4,pastarnacul si patrunjelul curatate,spalate si taiate in 2,telina curatata,spalata si taiata bucati si se lasa sa fiarba.Cand sunt toate fierte se strecoara zeama si in ea se adauga foile de dafin,tarhonul verde ,piper boabe,sare dupa gust si cateii de usturoi pisati.Se lasa sa fiarba inca un clocot.


In castroane se pune carnea bucati,morcovii,telina si patrunjelul si apoi se pune zeama strecurata si se da la rece sa se inchege.


Cand este inchegata se poate servi.

 

TIPS-URI

1

Este bine ca rasolul cu os sa aiba maduva ca asa se incheaga foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MOKUSKA 1

20.06.2014, 11:53

Andreea Caroline 1

20.06.2014, 13:58

Rocsi 1

20.06.2014, 21:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu cartofi in sos rosu, la cuptor