Rafaello cu gris si ciocolata alba

de jolygina in Prajituri, 3 Dec 2010 | 4046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de gris 200g
  • 3 cani de lapte
  • 100g ciocolata alba
  • 200g nuca de cocos
  • 200g zahar(sau dupa gustul fiecarei gospodine)
  • 100g unt sau margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rafaello cu gris si ciocolata alba:

Se pune laptele la fiert cu zaharul ,cand a inceput sa fiarba aduagam grisul in ploaie si amestecam continu pana incepe sa se ingroasa ,adaugam si ciocolata alba (eu am dat-o pe razatoare) dupa care luam compozitia dupa foc si adaugam margarina si amestecam pana se incorporeaza bine in compozitie ,la sfarsit adaugam fulgi de cocos si amestecam


Formam bilute mici care le dam prin nuca de cocos alba si verde


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello cu gris si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

06.12.2010, 10:05

MIUTA 1

09.01.2011, 16:57

elena1988 1

12.01.2011, 14:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata!

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Snickers