Raffaello

de adasev12 in Prajituri, 27 Aug 2011 | 4731 vizualizari

 

aveam ratacite prin sertare niste plicuri de lapte praf...si mi-era dor de Raffaello...

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 180 g lapte praf
  • 2 l-ite de zeama de lamaie
  • 150 cocos+30 g
  • vanilina
  • 2 l-ite cacao neagra
  • 1 l-ita sos de ciocolata (mi-a mai ramas de la inghetata...)
  • migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

zaharul se amesteca cu untul la temperatura camerei si se freaca spuma, apoi se adauga laptele praf si se omogenizeaza bine.

se pune apoi vanilina, zeama ce lamaie si cocosul si se amesteca, de acum cu mana, fiindca devine prea vartos.

jumatate din compozitie se amesteca cu cacao si sosul de ciocolata .

se fac bilute apoi si la mijloc se pune cate o migdala (eu am prajit un pic migdalele inainte).

bilutele se dau apoi prin nuca de cocos;

pt cele cu cacao am rumenit putin cocosul.

se dau la rece cateva ore...

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lau 1

28.08.2011, 22:32

vreau si eu

adry88 1

29.08.2011, 16:47

bune rau vreau si eu

Angelina_Elena 1

27.09.2011, 23:01

arata extrem de bine si sunt foarte delicioase

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura in doua culori - de post