Raffaello

de adasev12 in Prajituri, 27 Aug 2011 | 3040 vizualizari

 

aveam ratacite prin sertare niste plicuri de lapte praf...si mi-era dor de Raffaello...

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 180 g lapte praf
  • 2 l-ite de zeama de lamaie
  • 150 cocos+30 g
  • vanilina
  • 2 l-ite cacao neagra
  • 1 l-ita sos de ciocolata (mi-a mai ramas de la inghetata...)
  • migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

zaharul se amesteca cu untul la temperatura camerei si se freaca spuma, apoi se adauga laptele praf si se omogenizeaza bine.


se pune apoi vanilina, zeama ce lamaie si cocosul si se amesteca, de acum cu mana, fiindca devine prea vartos.


jumatate din compozitie se amesteca cu cacao si sosul de ciocolata .


se fac bilute apoi si la mijloc se pune cate o migdala (eu am prajit un pic migdalele inainte).


bilutele se dau apoi prin nuca de cocos;


pt cele cu cacao am rumenit putin cocosul.


se dau la rece cateva ore...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

28.08.2011, 22:32

vreau si eu

adry88 1

29.08.2011, 16:47

bune rau vreau si eu

Angelina_Elena 1

27.09.2011, 23:01

arata extrem de bine si sunt foarte delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert chec pufos cu cacao