Raffaello

de adasev12 in Prajituri, 27 Aug 2011 | 2480 vizualizari

 

aveam ratacite prin sertare niste plicuri de lapte praf...si mi-era dor de Raffaello...

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 180 g lapte praf
  • 2 l-ite de zeama de lamaie
  • 150 cocos+30 g
  • vanilina
  • 2 l-ite cacao neagra
  • 1 l-ita sos de ciocolata (mi-a mai ramas de la inghetata...)
  • migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

zaharul se amesteca cu untul la temperatura camerei si se freaca spuma, apoi se adauga laptele praf si se omogenizeaza bine.


se pune apoi vanilina, zeama ce lamaie si cocosul si se amesteca, de acum cu mana, fiindca devine prea vartos.


jumatate din compozitie se amesteca cu cacao si sosul de ciocolata .


se fac bilute apoi si la mijloc se pune cate o migdala (eu am prajit un pic migdalele inainte).


bilutele se dau apoi prin nuca de cocos;


pt cele cu cacao am rumenit putin cocosul.


se dau la rece cateva ore...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

28.08.2011, 22:32

vreau si eu

adry88 1

29.08.2011, 16:47

bune rau vreau si eu

Angelina_Elena 1

27.09.2011, 23:01

arata extrem de bine si sunt foarte delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cabana cu bastonase