Raffaello

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 29 Noi 2014 | 4316 vizualizari

 

Cum ieri ma uitam la ceva retete si am gasit o reteta usor de facut care nu necesita timp.
Deja incep sa simt mirosul sarbatorilor cand prepar aceste minunatii !

 

INGREDIENTE

  • o cutie de 340 ml lapte condensat
  • 350 -400 g fulgi nuca de cocos
  • 10 g alune nesarate
  • 100 g fulgi nuca cocos
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 22
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Intr-un  bol am adaugat laptele si  fulgii de cocos si am amestecat pana am obtinut o pasta  densa  nu  moale.

Am invelit  vasul in  folie alimentara si am dat la frigider pt  30 min.

Cand este destul de rece si se poate modela  formam bilute  medii  unde inauntru  incorporam o aluna  si cu palmele le  facem  rotunde si le tavalim  prin fulgii de cocos  apoi le asezam pe platou.

Eu le-am mai lasat la rece  deoarece chiar acum le-am terminat,

Astept musafirii sa  se indulceasca!

Voi ce ziceti va astept la o bombonica  ?

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello