Raffaello

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 29 Noi 2014 | 2336 vizualizari

 

Cum ieri ma uitam la ceva retete si am gasit o reteta usor de facut care nu necesita timp.
Deja incep sa simt mirosul sarbatorilor cand prepar aceste minunatii !

 

INGREDIENTE

  • o cutie de 340 ml lapte condensat
  • 350 -400 g fulgi nuca de cocos
  • 10 g alune nesarate
  • 100 g fulgi nuca cocos
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 22
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Intr-un bol am adaugat laptele si fulgii de cocos si am amestecat pana am obtinut o pasta densa nu moale.


Am invelit vasul in folie alimentara si am dat la frigider pt 30 min.


Cand este destul de rece si se poate modela formam bilute medii unde inauntru incorporam o aluna si cu palmele le facem rotunde si le tavalim prin fulgii de cocos apoi le asezam pe platou.


Eu le-am mai lasat la rece deoarece chiar acum le-am terminat,


Astept musafirii sa se indulceasca!


Voi ce ziceti va astept la o bombonica ?

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Andreea Baraboi 1

29.11.2014, 17:15

Multumesc de complimente <3

reisnaor_2006 1

29.11.2014, 17:38

bune

Rocsi 1

30.11.2014, 11:47

Sunt delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!