Chec din albusuri cu mascarpone si lamaie

de RuxyRux in Dulciuri, 9 Oct 2016 | 1189 vizualizari

 

Minunatie delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. mascarpone
  • 130 gr. unt
  • 9 albusuri
  • 200 gr. faina
  • 250 gr. zahar
  • 3 lamai zeama si coaja( sa fie Bio)
  • vanilie
  • un praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • zahar pudra vanilat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu mascarpone si lamaie:

Untul se topeste pe foc mic, se trage vasul deoparte si in el se pune mascarpone, se amesteca pana la omogenizare, apoi se adauga coaja de lamaie si zeama de lamaie.


Albusurile se mixeaza cu praful de sare apoi cinci minute cu zaharul.


Compozitia cu mascarpone se adauga treptat peste albusuri, apoi se pune faina si praful de copt.


Se tapeteaza clasic o forma de chec si se toarna aluatul. Se coace checul la 180 de grade timp de 55 de minute sau pana trece testul scobitorii.


Nu se taie cald, se asteapta racirea completa.


Se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu mascarpone si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bunica 1

10.10.2016, 14:45

Ruxule drag, așa bunătăți aduci în miez de noapte?

Rocsi 1

10.10.2016, 20:01

Mmmm, aromat cum imi place!

RuxyRux 1

19.10.2016, 10:29

Multumesc tare mult, checul a fost exceptional!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Gris cu lapte si zahar caramel