Biscuiti Deliciu

de GeorgiG in Dulciuri, 2 Apr 2016 | 880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g alune, caju, migdale, stafide, fructe confiate
  • 30 g biscuiti
  • 150 g ciocolata neagra
  • un cub de unt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Deliciu:

Faramitam biscuitii. Asezam in forma de briose folie de aluminiu.Amestecam fructele confiate, alunele, migdalele, caju, biscuitii.Punem in fiecare forma de briose o lingura cu varf din acest amestec.Topim ciocolata cu putin unt si o punem peste amestecul din formele de briose.Lasam la rece peste noapte sau cateva ore pana se intareste ciocolata.Desprindem folia de aluminiu si asezam fiecare biscuite pe hartiute(eu am folosit de briose).


Se pot pastra la rece mai mult timp, dar nu prea rezista tentatiei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Deliciu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

noiinbucatarie 1

04.04.2016, 12:29

Camelya 1

04.04.2016, 15:08

GeorgiG 1

05.04.2016, 10:29

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi fragede si umplutura de mere