Biscuiti Deliciu

de GeorgiG in Dulciuri, 2 Apr 2016 | 729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g alune, caju, migdale, stafide, fructe confiate
  • 30 g biscuiti
  • 150 g ciocolata neagra
  • un cub de unt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Deliciu:

Faramitam biscuitii. Asezam in forma de briose folie de aluminiu.Amestecam fructele confiate, alunele, migdalele, caju, biscuitii.Punem in fiecare forma de briose o lingura cu varf din acest amestec.Topim ciocolata cu putin unt si o punem peste amestecul din formele de briose.Lasam la rece peste noapte sau cateva ore pana se intareste ciocolata.Desprindem folia de aluminiu si asezam fiecare biscuite pe hartiute(eu am folosit de briose).

Se pot pastra la rece mai mult timp, dar nu prea rezista tentatiei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Deliciu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti Deliciu-0
Biscuiti Deliciu-1
Biscuiti Deliciu-2
Biscuiti Deliciu-3
Biscuiti Deliciu-4
Biscuiti Deliciu-5
Biscuiti Deliciu-6
Biscuiti Deliciu-7
Biscuiti Deliciu-8
Biscuiti Deliciu-9
Biscuiti Deliciu-10
Biscuiti Deliciu-11

COMENTARII (16)

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

04.04.2016, 12:29

Camelya

Camelya 1

04.04.2016, 15:08

GeorgiG

GeorgiG 1

05.04.2016, 10:29

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!