Raffaello cu visine

de mimmi in Dulciuri, 19 Dec 2011 | 3995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan compot visine pe care le lasam la scurs,
  • 10 napolitane cu crema de vanilie macinate,
  • 8 linguri lapte praf,
  • 1 lingura dulce de leche,
  • 200 g unt la temperatura camerei,
  • 1 lgt zahar vanilat,
  • 50 g nuca de cocos,
  • cca 80-100 g zahar pudra,
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello cu visine:

Amestecam ingredientele de mai sus (fara visine),pana rezulta o compozitie "legata". Daca nu se leaga compozitia mai puteti adauga 1 lingura de dulce de leche sau unt. Formam bilute,in mijlocul lor punem o visina si le dam prin nuca de cocos. Pentru a se lipi mai bine nuca de cocos,puteti da bomboanele raffaello printr-o glazura de ciocolata alba.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

20.12.2011, 08:54

gaby_gabytza 1

20.12.2011, 14:57

delicioaseee

oana_pisicutza16 1

18.03.2012, 20:24

yamiii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello