Raffaello cu visine

de mimmi in Dulciuri, 19 Dec 2011 | 3387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan compot visine pe care le lasam la scurs,
  • 10 napolitane cu crema de vanilie macinate,
  • 8 linguri lapte praf,
  • 1 lingura dulce de leche,
  • 200 g unt la temperatura camerei,
  • 1 lgt zahar vanilat,
  • 50 g nuca de cocos,
  • cca 80-100 g zahar pudra,
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello cu visine:

Amestecam ingredientele de mai sus (fara visine),pana rezulta o compozitie "legata". Daca nu se leaga compozitia mai puteti adauga 1 lingura de dulce de leche sau unt. Formam bilute,in mijlocul lor punem o visina si le dam prin nuca de cocos. Pentru a se lipi mai bine nuca de cocos,puteti da bomboanele raffaello printr-o glazura de ciocolata alba.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

20.12.2011, 08:54

gaby_gabytza 1

20.12.2011, 14:57

delicioaseee

oana_pisicutza16 1

18.03.2012, 20:24

yamiii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mac si nuca de cocos