Ramen cu carne de rata (supa japoneza)

de mihaelar63 in Supe, 1 Feb 2014 | 7930 vizualizari

 

Ramenul este un preparat japonez de supa cu carne si taitei. Originea ramenului se pierde in negura vremurilor, unii spun ca ar fi posibil chinezesc. Se prepara diferit de la o provincie la alta, cu carne de peste, pui, porc etc. De cand am vazut reteta la Bucatarasa noastra Mitinita-Adina http://www.bucataras.ro/retete/ramen-28818.html, am fost curioasa cum o fi varianta japoneza a supei limpezi de carne. Sa stiti ca "levesha" asta japoneza nu m-a dezamagit si am sa repet executia ei cu placere (posibil cu alta carne)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne rata
  • 3 morcovi
  • 3 cm ghimbir
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • 2 oua fierte tari
  • codite de ceapa verde
  • 4 linguri sos Teriaky
  • taitei cu preparare rapida Rolton
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ramen cu carne de rata (supa japoneza):

Se spala curta si se spala legumele si carnea de rata .


Se pune la fiert in oala cu aburi carnea,sarea,morcovul ,ceapa,usturoiul si ghimbirul.


Dupa fierbere se drege gustul cu sos Teriaky care este pe baza de soia .


In fiecare bol de servire puneti carne dezosata , morcovi , codite de ceapa si jumatati de oua fierte tari.


La fiecare portie puneti taiteii peste care turnati supa fierbinte si acoperiti 2-3 minute . Este suficient ca taiteii sa fie patrunsi .


Serviti supa fierbinte .


Sa aveti pofta buna , curiozitate si ,, curaj'' sa preparati Ramen !!!!

 

TIPS-URI

1

Ramenul ca si sora lui supa de carne romaneasca este foarte bun acum iarna - aliat contra racelii !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ramen cu carne de rata (supa japoneza)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MOKUSKA 1

05.05.2014, 11:49

-Licurici- 1

28.07.2015, 08:29

Interesanta supa.. N-am mancat, dar arata foarte bine!

mihaelar63 1

28.07.2015, 08:37

Licuricule sa stii ca am avut indoieli daca -mi va placea gustul . Am fost placut surprinsa . Eu am preparat-o iarna , eram racita si m-a pus pe picioare > Cred ca este buna si vara . In plus energizeaza la maxim

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ramen