Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci

de vanilla in Supe, 29 Iun 2010 | 4272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 portii: 
  • 2 cepe taiate fin 
  • 4-5 linguri de unt - asta inseamna cat 50 gr daca lingurile sunt cu varf 
  • 3 lg de faina 
  • sare si piper 
  • zeama de legume sau de pui - eu am folosit de legume 
  • patrunjel taiat marunt 
  • 250 gr de ciuperci proaspete - pe cat posibil evitati-le pe cele din borcan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci:

Se topeste o lingura de unt. Se lasa la calit bine: ceapa tocata fin si ciupercile, taiate in prealabil julien style. Dupa ce ciupercile nu mai sunt crude, se iau de pe foc si se piseaza cu blenderul. Pasta obtinuta se pune din nou la foc. Se toarna zeama de legume si faina sarea si piperul si se lasa la foc mic, pana cand 2 clocot de 2-3 ori.


Eu am avut de o zi inainte o bucatica de piept de pui la grill pe care l-am taiat fasii subtiri. Deasupra se presara patrunjel tocat fin. Julia ar fi servit supa cu crutoane de paine!!!



Eat untill you drop....!!! :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 14:08

Julie 1

29.06.2010, 15:53

mmm! La ce denumire are... nu are cum sa nu fie gustoasa!

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:31

i-mi plac potagele mai ales cu champignoane

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de conopida