Rasol alb de manzat cu legume la cuptor

de silvi0ara in Vita, 29 Noi 2010 | 10380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rasol alb de manzat
  • 150ml vin rosu
  • 100ml apa
  • condiment-cimbru,oregano,piper,boia dulce,sare
  • 1 lingurita mustar pudra
  • 2 linguri ulei
  • Pentru legume:
  • 1 fir praz
  • 1 vamata mai micuta
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia rosu
  • 6 ciuperci proaspete
  • ½ telina radacina
  • 100ml vin alb
  • 100ml apa
  • sare si piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb de manzat cu legume la cuptor:

Carnea se spala si se curata de eventulalele pieliti,apoi o punem intr-un vas si deasupra adaugam uleiul si toate condimentele si frecam bine carnea cu ele.Luam o punga pentru gatit la cuptor si punem carnea,apoi adaugam apa si vinul,legam punga la gura,facem cateva gauri sa iasa aburul,punem punga intr-un vas si bagam la cuptorul incins pentru 1 ora.Puteti incerca carnea daca s-a facut cu ajutorul unui bat pentru frigarui,daca mai este nevoie o mai lasati la cuptor pana este gata.


Legumele:


Prazul se curata si se spala apoi il taiem in bucati,morcovul il taiem rondele,ciupercile le taiem in patru,ardeiul patrare mai mari,iar telina cuburi.Le punem pe toate intr-un vas de yena,condimentam dupa gust,adaugam apa si vinul si le dam la cuptor pentru 20 de minute.Intre timp pregatim vanata,o curatam,o taien cuburi si o lasam in apa cu sare pentru 10-15 minute.Se scoate se scurgebine de apa si o prajim in ulei pana se aureste frumos,apoi o adaugam alaturi de celelate legume,le mai lasa 10-15 minute la cuptor si sunt gata de servit alaturi de rasolul alb de manzat.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb de manzat cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

kamy 1

30.11.2010, 00:36

ce-mi place 5f

nadina73 1

06.12.2010, 01:31

si daca nu iti e foame si tot manci la cum arata

silvi0ara 1

06.12.2010, 20:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de vita la cuptor