Gulas de vita cu cartofi

de lucy2002 in Vita, 5 Aug 2019 | 7349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne vita
  • 5 cartofi
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei capia
  • 50 ml ulei
  • 2 rosii mari
  • boia dulce sau boia iute cum va place voua
  • sare
  • piper
  • chimen
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vita cu cartofi:

Ceapa curatata si spalata o tocam marunt si o punem la calit in ulei (inmuiat); peste ceapa adaugam adeiul tocat marunt dupa ce a fost spalat si i s-a indepartat cotorul si semintele.

Carnea spalata si taiata in bucati se sareaza si se pipareaza dupa gust, se inabusa cu ceapa si ardeiul, se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce s-a patruns carnea, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in cuburi. Se fierbe pana cand cartofi sunt patrunsi, apoi adaugam rosiile spalate, curatate de pielita si tocate cubulete condimentam cu boia, potrivim de gust si lasam sa fiarba la foc mic pana scade sosul si se leaga putin. La sfarsit adaugam chimen daca va place ...daca nu patrunjel verde.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

vasimur 1

05.08.2019, 22:59

Rocsi 1

07.08.2019, 20:18

Gulasul este o mancare super, super gustoasa!

dantes 1

11.08.2019, 10:27

Bun!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vrabioara de manzat cu ciuperci si ardei