Gulas de vita cu cartofi

de lucy2002 in Vita, 5 Aug 2019 | 2369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne vita
  • 5 cartofi
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei capia
  • 50 ml ulei
  • 2 rosii mari
  • boia dulce sau boia iute cum va place voua
  • sare
  • piper
  • chimen
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vita cu cartofi:

Ceapa curatata si spalata o tocam marunt si o punem la calit in ulei (inmuiat); peste ceapa adaugam adeiul tocat marunt dupa ce a fost spalat si i s-a indepartat cotorul si semintele.

Carnea spalata si taiata in bucati se sareaza si se pipareaza dupa gust, se inabusa cu ceapa si ardeiul, se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce s-a patruns carnea, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in cuburi. Se fierbe pana cand cartofi sunt patrunsi, apoi adaugam rosiile spalate, curatate de pielita si tocate cubulete condimentam cu boia, potrivim de gust si lasam sa fiarba la foc mic pana scade sosul si se leaga putin. La sfarsit adaugam chimen daca va place ...daca nu patrunjel verde.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

vasimur 1

05.08.2019, 22:59

Rocsi 1

07.08.2019, 20:18

Gulasul este o mancare super, super gustoasa!

dantes 1

11.08.2019, 10:27

Bun!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

ieri la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

ieri la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

ieri la 18:25

RETETA RECOMANDATA
“M’nazaleh batatas”- Gulaş arabesc