Snitzele de vitelus cu garnitura de orez si legume

de Rocsi in Vita, 3 Aug 2010 | 2177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii carne de vitelus taiate foarte subtire
  • 2 oua
  • faina alba
  • 200 gr orez
  • 1 ceapa
  • 1 ardei galben
  • patrunjel verde
  • ulei
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitzele de vitelus cu garnitura de orez si legume:

Feliile de carnita se spala bine si se sterg cu un servet.


se bat ca pentru snitzele,se condimenteaza cu sare si putin piper si se lasa asa cam jumatate de ora.


ouale se bat cu un strop de vegeta si piper .


pe o farfurie se pune putina faina alba.


intr-o tigaie se pune ulei la incins.


se ia fiecare bucata de carnita se da prin faina alba ,apoi ouale batuta,iar faina alba si iar ou apoi le punem in tigaie la prajit.


se fac la foc potrivit ,se invart pe o parte si alta apoi le scoateti pe un servet.


orezul il spalati bine in multe ape.


ceapa se curata si se toaca marunt.


ardeiul galben se curatade seminte si se taie cubulete.


intr-o tigaita se pune putin ulei peste care se puen ceapa si ardeiul,si se lasa la foc foarte mic 3-4 min doar sa se inmoaie putin.


adaugati si orezul apoi acoperiti cu apa.


acoperiti cu un capac si invartiti din cand in cand.


la urma condimentati cu putin piper si vegeta si adaugati patrunjel verde tocat.


puneti pe o farfurie snitzel si orez apoi serviti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitzele de vitelus cu garnitura de orez si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Julie 1

03.08.2010, 20:29

TAre bun! cu muraturi!

mena29 1

03.08.2010, 21:38

si eu,si eu

Rocsi 1

03.08.2010, 22:23

pup fetelor..sunteti niste dragute

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de vita brezata in legume