Rasol de porc cu cartofi

de OtiliaB in Porc, 30 Dec 2013 | 5192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol afumat
  • 1 kg cartofi
  • 300-400 g ciuperci champinion
  • sare sau delikat
  • piper
  • usturoi
  • 50 ml vin rosu/alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu cartofi:

Se spala rasolul de porc afumat si se cresteaza pana la os de cateva ori, in crestaturi se introduce bucati de usturoi, apoi se introduce la cuptor intr-o oala yena suficient de mare incat sa incapa si cartofii mai tarziu. Se lasa cca 1 ora, dupa care se adauga cartofii curatati si taiati cuburi, ciupercile felii sau intregi, dupa preferinta, se pune sare sau delikat, piper si vin. Se mai lasa la cuptor pentru aproximativ o ora.

Se serveste calda alaturi de muraturi (preferabil varza murata)!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 13:01

Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata

de Miha 9

pe 03.06 la 12:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu sos de hrean