Rasol de porc cu morcov, telina si mozzarella

de divainbucatarie in Porc, 16 Feb 2011 | 3415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata rasol porc,
  • 1 morcov,
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac,
  • cateva boabe de piper,
  • 500 ml apa,
  • 1/4 lingurita sare,
  • mozzarella rasa -pentru servit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu morcov, telina si mozzarella:

Punem carnea la fiert in apa clocotita cu sare. Luam spuma de cate ori este nevoie. Adaugam morcovul, telina, pastarnacul, ceapa, piper, o frunza mica de dafin si continuam fierberea. Cand a fiert carnea o scoatem pe farfurie, punem legumele fierte peste aceasta si apoi mozzarella rasa. Servim cu garnitura de cartofi natur cu patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu morcov, telina si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

-Miti- 1

16.02.2011, 17:31

ce gustos trebe sa fie

Cris2711 1

16.02.2011, 17:53

apetisant si prezentare de nota 10

divainbucatarie 1

17.02.2011, 09:49

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu legume si sos de bere