Rasol de vitel cu ardei gras

de Oana in Vita, 11 Dec 2009 | 3886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati rasol alb de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • cimbru proaspat
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vitel cu ardei gras:

Carnea se spala, se cresteaza cu cutitul si se aseaza in vas de iena, se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper. Se aseaza deasupra firele de cimbru. Ardeii se spala, se curata si se taie cuburi de 2 cm si se pun peste carne. Se pune apa in vas cat sa acopere carnea, se acopera cu capac sau folie si se pune in cuptorul incins, cam 50 de minute, la foc potrivit.

Se poate servi cu o salata sau cu garnitura de orez.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel cu ardei gras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

luminita20_2006 1

12.12.2009, 21:38

mmm ce bine arata

ionela2682 1

11.03.2010, 13:17

MVMih 1

11.04.2011, 16:30

Tare tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!