Rasol din piept de pui cu legume si cartofi natur

de babi5 in Pui, 28 Iul 2013 | 4527 vizualizari

 

Nu este o mincare care se face greu, este cred cel mai usor de facut si este si sanatoasa. Reguli stricte...asa caaaaaaaaa!! nu avem de ales ...trecem la treaba...Satisfactia este mare cind vezi ca se maninca totul. Cu aceasta ocazie vrind nevrind manininc si eu la regim. Pup Bucatarasii cu drag

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piept  de pui
  • 200 gr  cartofi
  • 100 gr morcov.
  • 100 gr conopida
  • 1/2 ceapa
  • citeva boabe piper
  • 1/4 ardei gras
  • sare
  • lamie
  • ulei de masline
  • frunze patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol din piept de pui cu legume si cartofi natur:

Am pus la fiert intr-o oala pieptul de pui cu ceapa, boabele de piper. Am lasat la fiert si pe la jumatatea timpului de fierbere am adaugat morcovii si conopida apoi cartofii si ardeiul. Cind a fost fiert bine am strecurat, am asezat pe platou, am pus un picut de ulei de masline iar pe legume am pus si un picut de suc de lamaie. Am asezonat cu frunze de patrunjel


Pofta mare! Se maninca fara paine (ca ingrasa ) hi..hi..

 

TIPS-URI

1

Se  serveste cald si daca se poate si fara paine

2

La rasol eu fac un sos remoulade dar aici interdictie totala 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol din piept de pui cu legume si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

babi5 1

28.07.2013, 21:15

Bun Rocsi

mena29 1

28.07.2013, 21:22

Ce bunatate ai facut astazi,Babi

babi5 1

28.11.2013, 20:12

Pup mena29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Aripioare pane la cuptor