Rasturnata cu ananas si mere

de cristinutanicolita in Dulciuri, 1 Iun 2015 | 1369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zahar pt caramel
  • 7 oua
  • 7 lg zahar
  • 7 lg faina
  • 1 praf de copt
  • 3 lg ulei
  • 3 mere
  • 1 cutie compot de ananas
  • 200 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasturnata cu ananas si mere:

Caramelizezi intr-o tava o cana de zahar,rotesti tava astfel incat sa ii tapetezi peretii cu zaharul topit, apoi asezi merele curatate si taiate si ananasul din compot. Lasi tava la rece pana pregatesti pandispanul.


Bati spuma ouale cu zaharul si un praf de sare,adaugi uleiul,faina si praful de copt. Rastorni compozitia peste fructe si dai prajiura la copt,la foc potrivit pt 25-30 min.


Cand e gata, rastorni prajitura pe o tava. Dupa racire o ornezi cu frisca.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasturnata cu ananas si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

01.06.2015, 18:47

Catalina L 1

01.06.2015, 20:50

delicioasa

RODIMUR 1

10.03.2018, 18:10

Frumoasă și delicioasă prăjitură! La vremea când ai postat-o, nu eram pe bucătăraș.ro...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gem de gutui si mere