Rasturnata cu ananas si mere

de cristinutanicolita in Dulciuri, 1 Iun 2015 | 3926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zahar pt caramel
  • 7 oua
  • 7 lg zahar
  • 7 lg faina
  • 1 praf de copt
  • 3 lg ulei
  • 3 mere
  • 1 cutie compot de ananas
  • 200 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasturnata cu ananas si mere:

Caramelizezi intr-o tava o cana de zahar,rotesti tava astfel incat sa ii tapetezi peretii cu zaharul topit, apoi asezi merele curatate si taiate si ananasul din compot. Lasi tava la rece pana pregatesti pandispanul.

 Bati spuma ouale cu zaharul si un praf de sare,adaugi uleiul,faina si praful de copt. Rastorni compozitia peste fructe si dai prajiura la copt,la foc potrivit pt 25-30 min.

Cand e gata, rastorni prajitura pe o tava. Dupa racire o ornezi cu frisca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasturnata cu ananas si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

01.06.2015, 18:47

Catalina L 1

01.06.2015, 20:50

delicioasa

RODIMUR 1

10.03.2018, 18:10

Frumoasă și delicioasă prăjitură! La vremea când ai postat-o, nu eram pe bucătăraș.ro...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere cu frisca