Rasturnata cu pere

de Sasha1 in Prajituri, 19 Sep 2014 | 1058 vizualizari

 

Simplu si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr zahar pentru caramel
  • 4 oua
  • 5 linguri zahar
  • 150g faina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • 2 pere aromate sau ( alte fructe nezemoase)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasturnata cu pere:

Spalam , curatam de samburi si taiem perele in lungime.


Preparam blatul : se separa galbenusurile de albusuri. Se fraca albusurile cu zaharul, faina cu praful de copt, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile, esenta si faina .


Ne apucam de caramel: Intr-o craticioara rotunda topim zaharul, dupa ce s-a topt luam cratita si o invartim pana se intareste caramelul, asezam perele si punem aluatul peste.


Lasam la copt 20 de minute la 160 de grade. Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca, apoi putem orma sau manca alaturi de cateva linguri de frisca. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasturnata cu pere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

19.09.2014, 20:05

Ce buna!

deyutzky 1

19.09.2014, 22:07

like!

marcela1979 1

20.09.2014, 02:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri cu ciocolata