Rasucite cu lapte si portocale

de MIMI in Prajituri, 14 Dec 2009 | 1973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 GR PASTE RASUCITE
  • 500 ML LAPTE
  • 5-6 LINGURI DE ZAHAR
  • 3 PLIC ZAHAR VANILINAT
  • O LINGURITA DE COAJA RASA DE PORTOCALA
  • UN PRAF SARE
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasucite cu lapte si portocale:

Se pune apa la fiert intr-o oala.Cand fierbe apa in clocot se pune praful de sare si pastele.Se lasa sa fiarba pana devine apa laptoasa,cand au fiert(am un mic secret sa incerc pastele daca sunt fierte)se scurge apa si se pune laptele,dupa care punem zaharul, coaja rasa,zaharul vanilinat si mai lasam sa fiarba pana da un clocot ,doua laptele.Rasucitele se pot manca si calde si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasucite cu lapte si portocale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

fluturas 1

16.12.2009, 15:06

apetisant dar m-a incurcat rau ca este pus la supe/ciorbe..eram curioasa ce zeama o mai fi si aia!

MIMI 1

16.12.2009, 15:43

Imi cer scuze daca mai gresesc si le incurc,sunt la inceput.Scuze.

Michelle 1

20.12.2009, 14:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si visine