Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
E delicioasa!
Pentru inceput, punem carnea de rata la fiert (dupa ce am spalat-o foarte bine, in mai multe ape), intr-o oala, pentru aproximativ o ora si jumatate. (carnea de rata necesita un timp de fierbere mai mare) Intre timp taiem varza foarte fin (fideluta) si o punem la fiert impreuna cu carnea.
Calim ceapa cu sucul de rosii/bulionul in putin ulei, luand in calcul faptul ca rata lasa foarte multa grasime (daca aveti probleme cu fierea adaugati si 500 ml apa fierbinte). Cand a fiert si varza, adaugam borsul acru impreuna cu prajeala si condimentele, acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba in continuare la foc mic pentru aproximativ 15-20 de minute. La sfarsit adaugam putin cimbru si verdeata
Se poate servi cu mamaliguta si ardei iute! Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult