Rata cu varza

de Dya Daniela Andrei in Rata, 19 Mai 2011 | 11058 vizualizari

 

E delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza, 
  • carne de rata, 
  • 1 l de bors, 
  • suc de rosii, 
  • 4 cepe potrivite, 
  • cateva fire de cimbru,
  • 1 legatura de patrunjel, 
  • condimente: sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rata cu varza:

Pentru inceput, punem carnea de rata la fiert (dupa ce am spalat-o foarte bine, in mai multe ape), intr-o oala, pentru aproximativ o ora si jumatate. (carnea de rata necesita un timp de fierbere mai mare) Intre timp taiem varza foarte fin (fideluta) si o punem la fiert impreuna cu carnea.


Calim ceapa cu sucul de rosii/bulionul in putin ulei, luand in calcul faptul ca rata lasa foarte multa grasime (daca aveti probleme cu fierea adaugati si 500 ml apa fierbinte). Cand a fiert si varza, adaugam borsul acru impreuna cu prajeala si condimentele, acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba in continuare la foc mic pentru aproximativ 15-20 de minute. La sfarsit adaugam putin cimbru si verdeata


Se poate servi cu mamaliguta si ardei iute! Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 10:50

mamaieelena 1

23.05.2011, 15:18

ce bunatate ai facut!!!!!!

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2011, 15:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata sous vide, sos de ciocolata neagra si panna cotta cu hrean