Rata cu varza

de Dya Daniela Andrei in Rata, 19 Mai 2011 | 11564 vizualizari

 

E delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza, 
  • carne de rata, 
  • 1 l de bors, 
  • suc de rosii, 
  • 4 cepe potrivite, 
  • cateva fire de cimbru,
  • 1 legatura de patrunjel, 
  • condimente: sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rata cu varza:

Pentru inceput, punem carnea de rata la fiert (dupa ce am spalat-o foarte bine, in mai multe ape), intr-o oala, pentru aproximativ o ora si jumatate. (carnea de rata necesita un timp de fierbere mai mare) Intre timp taiem varza foarte fin (fideluta) si o punem la fiert impreuna cu carnea.


Calim ceapa cu sucul de rosii/bulionul in putin ulei, luand in calcul faptul ca rata lasa foarte multa grasime (daca aveti probleme cu fierea adaugati si 500 ml apa fierbinte). Cand a fiert si varza, adaugam borsul acru impreuna cu prajeala si condimentele, acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba in continuare la foc mic pentru aproximativ 15-20 de minute. La sfarsit adaugam putin cimbru si verdeata


Se poate servi cu mamaliguta si ardei iute! Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2011, 10:50

mamaieelena 1

23.05.2011, 15:18

ce bunatate ai facut!!!!!!

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2011, 15:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Rata cu masline