Shaorma de rata

de Bucataras Diana in Rata, 12 Ian 2017 | 2590 vizualizari

 



Pentru ca mi-a ramas niste ratoi la cuptor, m-am gandit sa il reciclez :D Si a iesit ceva bunn :)

 

INGREDIENTE

  • 4 lipii
  • 4 cartofi medii
  • resturi friptura de rata
  • cateva frunze de varza murata
  • cateva frunze de salata verde
  • 1 fir praz
  • maioneza
  • ketchup de mere
  • usturoi
  • sare
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de rata:

Curatam, taiem cartofii pai si ii punem la prajit in untura de rata. Cat se prajesc cartofii, curatam si zdrobim usturoiul, taiem friptura fasiute, tocam prazul rondele, tocam varza si daca nu am pregatit maioneza dinainte, acum este momentul sa o pregatim asa: http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-rapida-80717.html. Cand sunt gata cartofii, ii saram, incalzim un pic lipia, o ungem cu maioneza amestecata cu usturoi, asezam cateva frunze de salata, pe care le ungem cu ketchup de mere (gasiti aici reteta: http://www.bucataras.ro/retete

/ketchup-cu-mere-80288.html). Adaugam fasiute de friptura, rondele de praz, cartofi prajiti, o lingurita de maioneza si una de ketchup, varza tocata si presaram cimbru. Rulam lipia si eventual o prindem cu o scobitoare ca sa nu se desfaca. Daca este cazul, mai incalzim un pic shaorma si servim cu un pahar de vin rosu. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

eu fac shaorma de cate ori imi raman resturi de friptura de orice fel

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de rata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu varza exotica,