Ratatouille

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 23 Aug 2013 | 8965 vizualizari

 

Tot am zis ca fac si in sfarsit am facut , este o mancare delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei de usturoi
  • 5-6 rosii
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • ierburi de Provence
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille:

Pregatim sosul: ceapa si usturoiul se toaca. Se pun la calit in tigaie cu uleiul de masline. Rosiile se decojesc de coaja si se taie bucati. Se pun peste ceapa si usturoi, se condimenteaza cu sare, piper si ierburi si se mai lasa la fiert pana cand sosul se leaga.


Dovlecelul, vanata si ardeii se taie rondele si se aseaza in tava de yena, incepand cu vanata, in felul urmator: o felie de vanata, una de dovlecel, ardei rosu, ardei galben. Se adauga sosul de rosii, se acopera cu capac si se da la cuptor 20-30 minute, la foc potrivit.

 

TIPS-URI

1

Se mai poate pune deasupra o lingura de ulei de masline si se mai pot presara ierburi de Provence.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

sebirizescu 1

24.08.2013, 12:36

MariaO 1

24.08.2013, 12:48

buna,buna ¡¡ cuatuam o garnitura pt.pulpe la cuptor si mi-au aparut in fatza vinetele astea atit de apetisante ,un deliciu ,daca nu credeti...,incercati ¡¡

Angelina_Elena 1

24.08.2013, 13:24

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte