Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci

de Bunica in Paste, 6 Noi 2013 | 18250 vizualizari

 

Ravioli ci sos de smantana cu ciuperci este un preparat care-mi place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 250 g. ravioli
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g. smantana
  • 150 g. ciuperci
  • 100 g. cascaval Delaco
  • 50 g. branza Grana Padano
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci:

Ravioli se pun la fiert in apa clocotita cu sare pentru 8=10 minute.

Ciupercile se taie ,nu foarte marunt.

Intr-o tigaie se pune uleiul cu cei doi catei de usturoi ,se prajeste usturoiul pana devine sticlos,apoi se indeparteaza din tigaie.

Se adauga ciupercile calindu-se cateva minute.

Samantana se toarna peste ciuperciToata compozitia se tine la foc potrivit 5-7 minute.

Imbunatatim cu cascaval ras.

Saram si piperam sosul.

Cat ne-am ocupat de sos,ravioli au fiert. 

Scurgem apa in care au fiert ravioli.

Le adaugam peste sos si mai tinem pe foc 1-2 minute.

Le servim cu branza Grana Padano rasa.

TIPS-URI

1

Pentru cine doreste branza Grana Padano se poate adauga in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

pe 13.06 la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

pe 13.06 la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

pe 13.06 la 18:43

 Varza noua cu sorici ( si altele )

pe 13.06 la 14:45

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Parmigiana cu dovlecei