Parpadelle cu muschiulet afumat

de mihaelar63 in Paste, 1 Aug 2012 | 3084 vizualizari

 

Mai bune paste ca cele facute de mine nu am mancat Italia .

 

INGREDIENTE

  • 1 punga parpadelle mixte [ cu ou + cu spanac ]
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 2 rosii
  • 400 gr muschiulet tiganesc afumat
  • ulei
  • 2 fire usturoi verde
  • 50 ml ulei
  • busuioc verde
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parpadelle cu muschiulet afumat:

Pastele se fierb 6-7 minute respectand indicatiile de pe ambalaj .


Caliti ceapa curatata si tocata in ulei , adaugati si muschiuletul feliat, ardeiul Kapia cubulete si rrosiile tocate . Prajiti3-4 min . Nu sarati , in general Afumaturile sunt sarate suficient , mai ales vara .


Serviti parpadellele cu muschiuleti asezonate cu busuioc verde , piper si parmezan .

TIPS-URI

1

Cand scurgeti pastele lasati putin lichid [100 ml ]care cu restul ingredientelor va forma un sos . Pontul acesta l-am invatat de la vecina ce lucreaza vara in bucatarie in Italia .

2

Nu e nevoie sa clatiti pastele daca le-ati fiert in suficienta apa sarata in care ati pus o lingura de ulei . In ziua de azi pastele de grau dur sunt de calitate nu asa fainose .

3

Farfuria in care serviti de preferinta ar trebui incalzita , presarat pe ea parmezan , apoi incepeti sa puneti pastele , carnea[ sosul ] , incheiati tot cu parmezan deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parpadelle cu muschiulet afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

02.08.2012, 16:28

Bune papardelele!

Panacris 1

02.08.2012, 16:29

Iar tips/ul cu nr.3, e foarte bine venit! Multumesc!

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 17:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

de RODIMUR 7

ieri la 22:49

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume la cuptor