Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ravioli ci sos de smantana cu ciuperci este un preparat care-mi place foarte mult!
Ravioli se pun la fiert in apa clocotita cu sare pentru 8=10 minute.
Ciupercile se taie ,nu foarte marunt.
Intr-o tigaie se pune uleiul cu cei doi catei de usturoi ,se prajeste usturoiul pana devine sticlos,apoi se indeparteaza din tigaie.
Se adauga ciupercile calindu-se cateva minute.
Samantana se toarna peste ciuperciToata compozitia se tine la foc potrivit 5-7 minute.
Imbunatatim cu cascaval ras.
Saram si piperam sosul.
Cat ne-am ocupat de sos,ravioli au fiert.
Scurgem apa in care au fiert ravioli.
Le adaugam peste sos si mai tinem pe foc 1-2 minute.
Le servim cu branza Grana Padano rasa.
1
Pentru cine doreste branza Grana Padano se poate adauga in compozitie.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult