Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci

de Bunica in Paste, 6 Noi 2013 | 8669 vizualizari

 

Ravioli ci sos de smantana cu ciuperci este un preparat care-mi place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 250 g. ravioli
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g. smantana
  • 150 g. ciuperci
  • 100 g. cascaval Delaco
  • 50 g. branza Grana Padano
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci:

Ravioli se pun la fiert in apa clocotita cu sare pentru 8=10 minute.


Ciupercile se taie ,nu foarte marunt.


Intr-o tigaie se pune uleiul cu cei doi catei de usturoi ,se prajeste usturoiul pana devine sticlos,apoi se indeparteaza din tigaie.


Se adauga ciupercile calindu-se cateva minute.


Samantana se toarna peste ciuperciToata compozitia se tine la foc potrivit 5-7 minute.


Imbunatatim cu cascaval ras.


Saram si piperam sosul.


Cat ne-am ocupat de sos,ravioli au fiert.


Scurgem apa in care au fiert ravioli.


Le adaugam peste sos si mai tinem pe foc 1-2 minute.


Le servim cu branza Grana Padano rasa.

 

TIPS-URI

1

Pentru cine doreste branza Grana Padano se poate adauga in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

tanyapatap 1

08.11.2013, 15:21

Lia_ 1

10.11.2013, 06:16

imi plac pastele dar mai ales cu branza

Bunica 1

10.11.2013, 17:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu paste, branza si ton