Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci

de Bunica in Paste, 6 Noi 2013 | 9898 vizualizari

 

Ravioli ci sos de smantana cu ciuperci este un preparat care-mi place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 250 g. ravioli
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g. smantana
  • 150 g. ciuperci
  • 100 g. cascaval Delaco
  • 50 g. branza Grana Padano
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci:

Ravioli se pun la fiert in apa clocotita cu sare pentru 8=10 minute.


Ciupercile se taie ,nu foarte marunt.


Intr-o tigaie se pune uleiul cu cei doi catei de usturoi ,se prajeste usturoiul pana devine sticlos,apoi se indeparteaza din tigaie.


Se adauga ciupercile calindu-se cateva minute.


Samantana se toarna peste ciuperciToata compozitia se tine la foc potrivit 5-7 minute.


Imbunatatim cu cascaval ras.


Saram si piperam sosul.


Cat ne-am ocupat de sos,ravioli au fiert.


Scurgem apa in care au fiert ravioli.


Le adaugam peste sos si mai tinem pe foc 1-2 minute.


Le servim cu branza Grana Padano rasa.

 

TIPS-URI

1

Pentru cine doreste branza Grana Padano se poate adauga in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

tanyapatap 1

08.11.2013, 15:21

Lia_ 1

10.11.2013, 06:16

imi plac pastele dar mai ales cu branza

Bunica 1

10.11.2013, 17:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui