RAVIOLI CU CARNE SI SOS DE GORGONZOLA

de Retete_Haplea in Tortellini, 13 Mai 2015 | 1455 vizualizari

 

Sunt bune oricând la masă
Pastele făcute-n casă.

 

INGREDIENTE

  • Paste:
  • 2 oua,
  • 300 gr faina,
  • un praf de sare;
  • Umplutura:
  • 300 gr carne tocata,
  • 1 ceapa mica tocata marunt,
  • sare, piper;
  • Sos:
  • 150 ml smantana dulce,
  • 100 gr gorgonzola.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RAVIOLI CU CARNE SI SOS DE GORGONZOLA:

- Amestecam ouale cu faina impreuna cu un praf de sare si framantam pana obtinem aluatul. Invelim aluatul intr-o folie si il lasam sa se odihneasca 30 minute

- Pentru umplutura, calim ceapa, adaugam carnea tocata si lasam pe foc pana cand este facuta carnea. Condimentam cu sare si piper.

- Am intins foi cu ajutorul masinii de facut paste

- Decupam dreptunghiuri sau patratele, iar in mijloc punem umplutura de carne. Le inchidem cu ajutorul unei furculite

- Punem apa la fiert cu un praf de sare cand aceasta incepe sa fiarba adaugam ravioli si lasam sa fiarba circa 10 minute. Le scurgem bine de apa.

- Pentru sos, topim gorgonzola in smantana.

- pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "RAVIOLI CU CARNE SI SOS DE GORGONZOLA" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

14.05.2015, 07:58

dantes 1

14.05.2015, 10:49

Bune!

mihaelar63 1

29.01.2016, 10:09

Felicitari , mai ales cas sunt preparate inclusiv pastele in casa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne