Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie

de RuxyRux in Paste, 3 Iun 2013 | 6885 vizualizari

 

Imi place salvia...are un gust minunat si innobileaza orice mancare care o contine :)....

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ravioli cu ciuperci( pot fi de orice fel, cu branza, spanac etc...ce gasiti sau ce va place)
  • 70 gr unt
  • 4 sau 5 frunze de salvie proaspata
  • sare dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • parmezan razuit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie:

Fierbem ravioli in apa clocotita in care am adaugat 1 lingura de ulei si putina sare. Eu i-am tinut 9 minute, am dat vasul deoparte si am mai lasat 1 minut in apa apoi i-am scurs rapid si i-am turnat in sos.

Pentru sos:  Intr-o tigaie punem uleiul de masline ( 2 linguri) in el topim untul si adaugam salvia.  Lasam sa dea doua trei clocote si punem ravioli. Amestecam bine si sunt gata de servit cu parmezan deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Micutza Luana 1

05.06.2013, 19:57

adoor pastelee like like

RuxyRux 1

05.06.2013, 20:04

Irina, multumesc mult draga mea

RuxyRux 1

05.06.2013, 20:05

Luana....si mie imi plac mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ciuperci, sos alb si branza romaneasca Praid