Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat

de mihaelar63 in Paste, 17 Mai 2021 | 866 vizualizari

 

 Sambata la mine este zi de curatenie. Ca sa fiu cat mai eficienta prepar ceva rapid care sa nu-mi ia mult timp. Deci la mine sambata este zi de paste !

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ravioli cu ciuperci
  • 200 gr sunca de Praga
  • 150 gr cascaval afumat
  • 50 gr ulei masline
  • 50 gr unt
  • 2 rosii
  • 3 catei usturoi
  • fulgi de piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat:


  1. Cam mici pungile acestea cu ravioli dar pentru doua portii sunt suficiente .

  2. Imi place mult textura acestor paste preparate artizanal .

  3. Se pun ravioli la fiert in apa cu sare , respectandu-se timpul de fierbere .

  4. Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul si untul .

  5. Cand s-au incalzit se aduga usturoiul taiat feliute subtiri si se aduga la prajit si sunca taiata cubulete .

  6. Rosia se taie de asemenea cubulete si se pune la sotat lanaga sunca si usturoi .

  7. Cascavalul afumat se razuieste sau se taie cubulete mici .

  8. In tigaie se aduga cam 2-3 polonice cu apa sarata din oala in care fierb pastele .

  9. Cascavalul se va topi si se formeaza un sos gustos .

  10. Adugati in tigaie ravioli fierti si amestecati usor .

  11. Daca doriti putin mai mult sos se suplimenteaza cu apa fierbinte folosita la paste .

  12. Serviti ravioli cu sunca si sos de casval cat este cald .

  13. Pe deasupra presarati fulgi de piper .

  14. Alaturi puneti salata preferata de cruditati .

  15. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pentru diluarea sosului procedati precum italieni : folositi zapa in care au fiert pastele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Panacris 1

18.05.2021, 18:22

Rocsi 1

18.05.2021, 21:21

Imi plac si mie, ies gustosi! Bravo!

RODIMUR 1

24.05.2021, 23:53

Fix pe placul meu...!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si branza Emmentaler