Ravioli de casa cu piept de pui

de Dea_Dea in Paste, 15 Dec 2013 | 2664 vizualizari

 

Mosu mi-a dat de lucru :))

 

INGREDIENTE

  • Pt Ravioli:
  • 2 oua
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • Pt Umplutura:
  • jumatate de piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • Pt Sos:
  • Carnea ramasa de la umputura + jumatate de piept de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura de pasta de rosii
  • un pahar de apa
  • curry
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli de casa cu piept de pui:

Facem aluatul de ravioli, ouale se bat cu sare si se adauga faina pe rand pana obtinem un aluat ce poate fi intins cu sucitoarea.


Umplutura: Pieptul de pui se taie cubulete, ceapa se toaca, se adauga pasta de rosii, se condimenteaza si se inabusa la foc mic cu capac 10 min.


Apoi se paseaza. Presaram masa cu faina si intindem foaie , taiam cu un pahar , se pune bucata in forma, umplutura si se inchide forma. Si ravioli sunt gata. Punem apa cu sare la fiert, cand clocoteste punem pastele , le fierbem 10 min si le scoatem si le trecem pe sub jet de apa rece , le lasam la scurs si facem sosul cu care vor fi serviti.


Se pune in wok , carnea ramasa de la umplutura, se mai taie cubulete jumatate de piept de pui , se pune usturoiul pisat ,pasta de rosii si un pahar de apa. Se lasa la fiert pana scade.

 

TIPS-URI

1

Se pot umple si cu altceva,branza, spanac..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli de casa cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

adasev12 1

15.12.2013, 18:00

buni

Rocsi 1

15.12.2013, 20:31

Cred ca au iesit bune!

Dea_Dea 1

16.12.2013, 08:29

Multumesc dragilor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ravioli de casa