Ravioli de casa cu piept de pui

de Dea_Dea in Paste, 15 Dec 2013 | 5233 vizualizari

 

Mosu mi-a dat de lucru :))

 

INGREDIENTE

  • Pt Ravioli:
  • 2 oua
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • Pt Umplutura:
  • jumatate de piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • Pt Sos:
  • Carnea ramasa de la umputura + jumatate de piept de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura de pasta de rosii
  • un pahar de apa
  • curry
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli de casa cu piept de pui:

Facem aluatul de ravioli, ouale se bat cu sare si se adauga faina pe rand pana obtinem un aluat ce poate fi intins cu sucitoarea.

Umplutura: Pieptul de pui se taie cubulete, ceapa se toaca, se adauga pasta de rosii, se condimenteaza si se inabusa la foc mic cu capac 10 min.

Apoi se paseaza. Presaram masa cu faina si intindem foaie , taiam cu un pahar , se pune bucata in forma, umplutura si se inchide forma. Si ravioli sunt gata. Punem apa cu sare la fiert, cand clocoteste punem pastele , le fierbem 10 min si le scoatem si le trecem pe sub jet de apa rece , le lasam la scurs  si facem sosul cu care vor fi serviti.

Se pune in wok , carnea ramasa de la umplutura, se mai taie cubulete jumatate de piept de pui , se pune usturoiul pisat ,pasta de rosii si un pahar de apa. Se lasa la fiert pana scade.

TIPS-URI

1

Se pot umple si cu altceva,branza, spanac..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli de casa cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piperchi
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă din piept de curcan cu tăiței de casă

ieri la 21:27

Cartofi în crustă de sare

ieri la 20:03

Tocăniță din carne de curcan, pui și porc

ieri la 19:36

Tocanita de legume cu maruntaie de vitel

de oanapl 7

ieri la 13:33

Supa crema de rosii

de oanapl 7

ieri la 12:49

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu spanac si branza aromati in unt si salvie