Ravioli de casa, umpluti cu branza, spanac si leurda

de laura_n in Paste, 15 Apr 2015 | 2515 vizualizari

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

15.04.2015, 16:43

Felicitari pentru ravioli de casa Foarte inspirata ,, plasarea'''leurdei

laura_n 1

15.04.2015, 16:45

Miha, leurda asta este o minune, jur!

simona72 1

15.04.2015, 16:48

Si eu am facut si stiu cat sunt de migalosi! Am ajuns sa pun leurda la tot

MotanLaOale 1

15.04.2015, 16:54

buni buni

Gherca Daniela 1

15.04.2015, 17:00

MOKUSKA 1

15.04.2015, 17:27

ce mult imi place

Aurelia 07_07 1

15.04.2015, 17:46

O bunatate !

Panacris 1

15.04.2015, 18:30

Panacris 1

15.04.2015, 18:31

O singură dată am făcut ravioli de casă Și mi-a trecut )

Catalina L 1

15.04.2015, 18:53

imi place tare...

diaconta 1

15.04.2015, 18:54

Ar trebui sa fac si eu,mai ales ca am o forma pe care nu am folosit-o niciodata

Irina 1

15.04.2015, 19:25

Am o forma de ravioli de cativa ani cumparata...n-am folosit-o inca. Poate imi dai un imbold.

Bya Ralu 1

15.04.2015, 20:12

bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ksenya 1

16.04.2015, 07:55

imi place ce-ai facut!

anca_rm 1

16.04.2015, 08:20

ce bunatati ne-ai adus Laura

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu kaizer si ciuperci