Raviolini

de Dana Cristea - pusikmea in Paste, 9 Iul 2010 | 2401 vizualizari

 

nu sunt adepta pastelor, insa atunci cand nu ai timp sa faci de mancare trantesti repede niste paste si gata masa :D

 

INGREDIENTE

  • o punga ravioli
  • branzica sarata de oaie
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raviolini:

Punam apa la fiert cu sare, dupa care punem ravioli, fierbem cateva minute ( de obicei se indica timpul de firbere pe punga).


Dupa ce au fiert, se scurg de apa, dupa care le clatim cu apa rece.


Se presara brazica rasa deasupra si asezonam cu verdeata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Raviolini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mena29 1

18.07.2010, 16:49

mie-mi plac pastele...dar ce nu-mi place mie defapt

Laly 1

22.07.2010, 14:14

Si gustoase si satioase

Dana Cristea - pusikmea 1

22.07.2010, 14:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftelute, sos si ciuperci