Rechin cu sos la cuptor

de Dana_Retetegg in Peste, 10 Dec 2010 | 4229 vizualizari

 

Este foarte gustos. Data viitoare am sa incerc si rechin cu legume si sos de smantana. Abia astept!

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de rechin
  • 300 gr sos de rosii
  • o rosie
  • 3 frunze de dafin
  • oregano
  • piper
  • sare
  • condimente pentru peste
  • patrunjel uscat
  • apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rechin cu sos la cuptor:

Cotletele de rechin le-am spalat si le-am lasat la scurs. Apoi le-am asezat in tava unsa cu ulei si le-am condimentat.


Am pregatit un sos din sos de rosii, oregano, sare, piper, patrunjel si l-am pus in tava peste rechin, de asemenea si frunzele de dafin.


Pe fiecare cotlet am pus felii de rosii. Am lasat la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rechin cu sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

11.12.2010, 12:49

Eu pana sa mananc prima data eram foarte sceptica, mi se parea ciudat sa mananc carne de rechin, dar e inofensiv !

Dana_Retetegg 1

11.12.2010, 12:49

Merci pt furculite tuturor

MotanLaOale 1

13.12.2010, 10:23

rechinul e bun..........mie imi place la gratar

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor