Cod in crusta umplut cu svaiter

de irena in Peste, 24 Feb 2012 | 2022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc cod,
  • 4 felii de svaizer,
  • 2 rosii cherry,
  • 4 felii ardei gras rosu,
  • ou,
  • pesmet,
  • faina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod in crusta umplut cu svaiter:

Se pregateste un amestec din ou,2 parti pesmet si 1 parte faina,care trebuie sa fie asemanator ca si consistenta,cu aluatul de galustele ptr supa. Se umple fiecare bucata de cod cu svaizer si se trece codul prin amestecul format din faina,ou,pesmet,apoi pe fiecare bucata de cod se aseaza cate o felie de ardei gras si cate o jumatate de rosie.Se aseaza bucatile de cod pe hartie de copt, intr o tava, la cuptorul preincalzit la 200 C,ptr 20 min.


Se serveste cu salata verde,lamaie sau cu mujdei de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod in crusta umplut cu svaiter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

24.02.2012, 19:53

ce bunnn

RuxyRux 1

24.02.2012, 23:10

Tare bine arata!

mena29 1

25.02.2012, 22:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Păstrăv umplut cu capere la cuptor