Red Velvet Cheesecake

de angyb in Torturi, 29 Mar 2012 | 4423 vizualizari

COMENTARII (23)

Rocsi 1

29.03.2012, 11:19

ce rosu intens!!

Lau 1

29.03.2012, 11:21

fain arata

VERONICA2607 1

29.03.2012, 11:23

super

angyb 1

29.03.2012, 11:34

Multumesc rocsi
sufletista
veronica

dakris 1

29.03.2012, 13:18

arat grozav!

mamaieelena 1

29.03.2012, 13:25

cam bun

MotanLaOale 1

29.03.2012, 13:46

Alinutza80 1

29.03.2012, 13:51

MIUTA 1

29.03.2012, 14:10

Sim0na 1

29.03.2012, 14:58

Foarte frumos este!!

angyb 1

29.03.2012, 15:34

multumesc la toti

deyutzky 1

29.03.2012, 16:12

excelent

oana_pisicutza16 1

29.03.2012, 16:30

ce bine arata blatul acela rosu

elucubratiiculinare 1

29.03.2012, 16:35

arată bestial

angyb 1

29.03.2012, 17:56

multumesc fetelor va pup

iry-gabriela 1

29.03.2012, 20:14

super bun tortul la vedere

mirela0911 1

29.03.2012, 21:17

Super bine arata!

diaconta 1

29.03.2012, 22:48

au mai ramas macar ceva firmituri rosii?

angyb 1

30.03.2012, 08:30

iri ,mirela multumesc

angyb 1

30.03.2012, 08:31

Diaconita vino ca mai am

bucatarimcudiana 1

30.03.2012, 21:19

anomisana 1

30.03.2012, 22:46

Felicitari pentru acest minunat tort.
Eu tot nu pricep cum va iese voua blatul rosu, ca eu am incercat si desi este rosu inainte de copt, in timpul coptului se face....nu pot scrie cuvantul ce-mi trece prin minte. Pana la urma l-am facut rosu, cu putin suc de compot rosu la care am adaugat colorant si mi-a reusit doar pentru ca trebuia insiropat blatul, altfel...

angyb 1

31.03.2012, 00:24

Amomisana sa sti ca prima data cand am incercat sa fac un blat rosu mi-a iesit ceva roz la a doua incercare mi-a iesit mai rosu dar nu cum as fi vrut cel putinn nu ca si rosul unde am vazut reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Red Velvet