Red velvet cupcakes

de papabundetot in Prajituri, 26 Dec 2013 | 1194 vizualizari

 

Pentru ca sarbatorim Craciunul,am zis sa fim si noi in ton cu culoarea acestui sezon si am facut cateva briose speciale de sarbatoare,vesele si colorate :)

 

INGREDIENTE

Am folosit:

  • 4 oua
  • 10 linguri lapte
  • 200 gr zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 400 gr faina alba
  • 2 plicuri praf de copt
  • 4 gr colorant pudra rosu
  • esenta vanilie
  • lavanda
  • 200 ml ulei

Pentru crema:

  • 250 gr branza ricota
  • 200 ml frisca lichida
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red velvet cupcakes:

Albusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare cu un praf de sare.Separat am batut bine si galbenusurile cu zaharul pana si-au triplat volumul,apoi am amestecat albusurile cu galbenusurile,am adaugat treptat laptele,esenta de vanilie,lavanda (am maruntit florile la mojar si apoi le-am adaugat), colorantul pudra,uleiul si faina amestecata cu praful de copt.


Aluatul astfel obtinut l-am pus in forme si l-am dat la cuptor cam 30 min (verificati cu scobitoarea).


Dupa ce s-au copt,am lasat briosele sa se raceasca foarte bine,apoi cu o forma speciala pentru briose (cumparata de la Selgros),am scos miezul de la fiecare briosa. Am facut o crema din frisca batuta bine,amestecata apoi cu grija cu branza ricota.Am introdus crema astfel obtinuta intr-un pos si am umplut briosele.


Le-am decorat cu bucatele mici din miezul scos si o glazura verde Dr Oetker.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Red velvet cupcakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

laura_n 1

26.12.2013, 19:02

big like!

Corinuta 1

26.12.2013, 19:51

Ce bunatati frumoase!

diaconta 1

26.12.2013, 22:46

Chiar vesele cupcakesurile tale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu ciocolata