Rulada cu capsuni

de gaby_gabytza in Prajituri, 29 Iun 2013 | 1983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 7 oua
  • 7 linguri faina
  • 1/2 praf de copt
  • 7 linguri zahar
  • 1 praf sare
  • crema:
  • 600 g branza vaci
  • 200 g zahar pudra cu aroma vanilie
  • 1 lingura cacao
  • 2 linguri capuccino
  • 100 ml frisca
  • 200 g unt
  • 1 esenta vanilie
  • capsuni
  • glazura
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu capsuni:

Blat - Mixam albusurile spuma cu un praf sare. Separat galbenusurile le amestecam cu zaharul pana se topeste si rasturnam peste albusuri. Amestecam si adaugam in ploaie faina amestecata cu praful de copt. Ungem o tava (eu am folosit tava de la aragaz) cu ulei si o tapetam cu faina si rasturnam compozitia de blat. Dam la cuptorul preincalzit cca 15 min (sau putem face testul cu scobitoarea). Scoatem blatul fierbinte il il rulam intr-un prosop umed.

Crema - Branza o mixam cu zaharul si esenta. Adaugam lingurile de cacao si capuccino. Treptat adaugam frisca si untul tinut la rece. Dam crema la frigider cca 30 minute.

Desfacem blatul si il ungem cu crema de branza iar deasupra pe mijloc punem un rand de capsuni. Si rulam tinand capsuni pe mijloc inauntru.

Deasupra turnam glazura de ciocolata si putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

ieri la 21:54

Faguri

ieri la 16:03

Paine cu faina integrala de secara si tarate de grau

de katty 7

ieri la 14:11

Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty 7

ieri la 14:05

Hummus de fasole

de katty 7

ieri la 11:33

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu ficatei in sos de rosii
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

ieri la 21:54

Faguri

ieri la 16:03

Paine cu faina integrala de secara si tarate de grau

de katty 7

ieri la 14:11

Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty 7

ieri la 14:05

Hummus de fasole

de katty 7

ieri la 11:33

RETETA RECOMANDATA
Rulada marmorata, cu capsune si frisca