Rulada cu capsuni

de gaby_gabytza in Prajituri, 29 Iun 2013 | 1051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 7 oua
  • 7 linguri faina
  • 1/2 praf de copt
  • 7 linguri zahar
  • 1 praf sare
  • crema:
  • 600 g branza vaci
  • 200 g zahar pudra cu aroma vanilie
  • 1 lingura cacao
  • 2 linguri capuccino
  • 100 ml frisca
  • 200 g unt
  • 1 esenta vanilie
  • capsuni
  • glazura
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu capsuni:

Blat - Mixam albusurile spuma cu un praf sare. Separat galbenusurile le amestecam cu zaharul pana se topeste si rasturnam peste albusuri. Amestecam si adaugam in ploaie faina amestecata cu praful de copt. Ungem o tava (eu am folosit tava de la aragaz) cu ulei si o tapetam cu faina si rasturnam compozitia de blat. Dam la cuptorul preincalzit cca 15 min (sau putem face testul cu scobitoarea). Scoatem blatul fierbinte il il rulam intr-un prosop umed.


Crema - Branza o mixam cu zaharul si esenta. Adaugam lingurile de cacao si capuccino. Treptat adaugam frisca si untul tinut la rece. Dam crema la frigider cca 30 minute.


Desfacem blatul si il ungem cu crema de branza iar deasupra pe mijloc punem un rand de capsuni. Si rulam tinand capsuni pe mijloc inauntru.


Deasupra turnam glazura de ciocolata si putem servi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

29.06.2013, 20:26

Mmm ce buna

gaby_gabytza 1

29.06.2013, 21:01

va multumesc

diaconta 1

29.06.2013, 21:30

cu branza si fructe,foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni