Reteta de preparare a papanasilor

de Adinacarla in Dulciuri, 20 Oct 2010 | 2811 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor prima data cand fac papanasi...pana acum am mancat doar la restaurante dar si cei facuti de mine au fost buni.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 200 gr braza de vaci grasa
  • 2 oua
  • coaja de la o portocala
  • 1 plic praf de copt
  • 5 linguri zahar
  • zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • faina 
  • ulei
  • frisca
  • dulcetata capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor


Se pune intr-un bol branza, ouale zaharul si zaharul vanilat si se amesteca bine sa se incorporeze toate, apoi se adauga coaja de portocala , faina si praful de copt astfel incat sa se obtina un aluat elastic. Intr-un vas se pune faina si se trec mainile prin faina inainte de modelarea aluatului ( deoarece se lipeste de palme).


Se formeaza din aluat bile de doua dimensiuni diferite...cele mai mari se se turtesc putin in palme si se face in mijlocul fiecareia gaura ...formand un inel.


Se prajesc in ulei incins, la foc potrivit pe ambele parti.


Se scot cand sunt rumenite si se lasa la scurs pe un servetel de hartie.


Se pune dulceata de capsuni peste bila cea mare, peste ea frisca ...deasupra se aseaza bila cea mica si la final se pudreaza cu zahar pudra.


Am folosit frisca deoarece nu am avut smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Adinacarla 1

21.10.2010, 23:41

multumesc nadina

Adinacarla 1

21.10.2010, 23:42

lilik te invit la papanasi

lilik 1

21.10.2010, 23:50

am ajuns

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Galuste cu branza de vaci si stafide