Reteta de preparare a papanasilor

de Geanina87 in Dulciuri, 22 Mai 2013 | 8955 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor A la Jamila ;) deliciosi in adevaratul sens al cuvantului :)

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza vaci
  • 2 oua
  • 6-7 linguri de zahar
  • 450 g faina
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • esenta de lamaie
  • smantana
  • dulceata (de visine in cazul meu)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza cu ouale, zaharul, esenta, zaharul vanilat si bicarbonatul, apoi adaugam faina, putin cate putin, pana cand rezulta un aluat nelipicios. Il lasam 15 minute "la odihnit" dupa care formam bile pe care le turtim si le gaurim, astfel incat sa iasa forma unui colacel. Facem si niste bilute mai mici si le prajim in baie de ulei incins pana se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un servetel de hartie sa eliminam surplusul de ulei. Asezam papanasul pe o farfurie, intindem smantana, peste care punem dulceata, biluta mai mica, apoi din nou putina smantana si dulceata.

Servim cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (30)

Geanina87 1

29.03.2015, 21:03

Adele 1

06.04.2015, 13:30

Chiar nu am mancat .. Am sa incerc si eu

Geanina87 1

06.04.2015, 15:56

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti cu smantana si dulceata