Reteta de preparare a papanasilor

de Geanina87 in Dulciuri, 22 Mai 2013 | 7567 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor A la Jamila ;) deliciosi in adevaratul sens al cuvantului :)

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza vaci
  • 2 oua
  • 6-7 linguri de zahar
  • 450 g faina
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • esenta de lamaie
  • smantana
  • dulceata (de visine in cazul meu)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor


Amestecam branza cu ouale, zaharul, esenta, zaharul vanilat si bicarbonatul, apoi adaugam faina, putin cate putin, pana cand rezulta un aluat nelipicios. Il lasam 15 minute "la odihnit" dupa care formam bile pe care le turtim si le gaurim, astfel incat sa iasa forma unui colacel. Facem si niste bilute mai mici si le prajim in baie de ulei incins pana se rumenesc frumos.


Le scoatem pe un servetel de hartie sa eliminam surplusul de ulei. Asezam papanasul pe o farfurie, intindem smantana, peste care punem dulceata, biluta mai mica, apoi din nou putina smantana si dulceata.


Servim cu mare pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Geanina87 1

29.03.2015, 21:03

Adele 1

06.04.2015, 13:30

Chiar nu am mancat .. Am sa incerc si eu

Geanina87 1

06.04.2015, 15:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti cu sos caramel