Rulada de albusuri cu ciocolata

de La Ancuta in Dulciuri, 19 Feb 2012 | 5210 vizualizari

 

Iata la ce am folosit crema de ciocolata care a ramas nemancata :D.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri gris
  • 1 zahar vanilat
  • Crema:
  • crema de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de albusuri cu ciocolata:

Pentru blat batem albusurile cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul si vanilia si mixam pana spuma devine lucioasa.

Amestecam faina cu grisul si o incorporam usor in spuma.


Turnam compozitia in tava (25x35 cm) tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc potrivit, pana incepe sa se rumeneasca usor.


Scoatem din tava si rulam cu ajutorul unui prosop de bucatarie sau a unei bucati de hartie de copt. Lasam sa se raceacsa iar apoi desfacem si ungem blatul cu crema de ciocolata.


Rulam si dam la frigider pana se intareste putin crema.


Inainte de servire pudram cu cacao sau zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de albusuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

La Ancuta 1

20.02.2012, 13:09

Simona sper sa-ti placa

VasileToca 1

13.09.2013, 13:55

deabea astept sa incerc reteta

La Ancuta 1

13.09.2013, 14:14

sper sa-ti placa. Te astept cu impresii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac ca la mama acasa