Rulada de albusuri cu ciocolata

de La Ancuta in Dulciuri, 19 Feb 2012 | 5043 vizualizari

 

Iata la ce am folosit crema de ciocolata care a ramas nemancata :D.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri gris
  • 1 zahar vanilat
  • Crema:
  • crema de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de albusuri cu ciocolata:

Pentru blat batem albusurile cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul si vanilia si mixam pana spuma devine lucioasa.
Amestecam faina cu grisul si o incorporam usor in spuma.

Turnam compozitia in tava (25x35 cm) tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc potrivit, pana incepe sa se rumeneasca usor.

Scoatem din tava si rulam cu ajutorul unui prosop de bucatarie sau a unei bucati de hartie de copt. Lasam sa se raceacsa iar apoi desfacem si ungem blatul cu crema de ciocolata.

Rulam si dam la frigider pana se intareste putin crema.

Inainte de servire pudram cu cacao sau zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de albusuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulada de albusuri cu ciocolata-0
Rulada de albusuri cu ciocolata-1
Rulada de albusuri cu ciocolata-2
Rulada de albusuri cu ciocolata-3

COMENTARII (31)

La Ancuta

La Ancuta 1

20.02.2012, 13:09

Simona sper sa-ti placa

VasileToca

VasileToca 1

13.09.2013, 13:55

deabea astept sa incerc reteta

La Ancuta

La Ancuta 1

13.09.2013, 14:14

sper sa-ti placa. Te astept cu impresii

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!