Reteta de preparare a papanasilor cu dulceaţă de căpşuni

de alice_ciobanu in Prajituri, 8 Apr 2011 | 2816 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Am încercat o reţetă de papanaşi din brânză de vaci, papanaşi prăjiţi. A ieşit un desert, gustare, cum credeţi de cuviinţă, foarte bun. Însă nu sunt singurii mei papanaşi, adică..mai bine spus voi mai căuta şi alte combinaţii, alte reţete pentru a obţine acei papanaşi pe care mi-i doresc...adică ceva între pufos şi dulce aromat. Deci...mai exersăm. Până atunci sunt măndră de primii mei papanaşii gustoşi şi vă prezint şi mica reţetă....aşteptând eventuale sugestii ..sfaturi...

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 300 gr branză de vaci
  •  120 gr făină
  •  1 ou
  •   o lingură zahăr
  •  1/2 plic praf de copt
  •   1 plic zahăr vanilat
  •  pentru savoare:
  •  dulceaţă de căpşuni (de data aceasta) 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceaţă de căpşuni:

Reteta de preparare a papanasilor


Se amestecă bine oul cu brănza de vaci, zahărul şi pliculetul de zahăr vanilat, după care se începe a se încorpora făina amestecată cu praful de copt. Se obţine un aluat din care sefac nişte biluţe , modelate cu măna. Apoi le-am aplatizat puţin şi am făcut o gaură în mijloc pentru a se coace uniform. I-am prăjit apoi în ulei încins, pe ambele părţi. I-am servit cu o minunată dulceaţă de căpşuni făcută de tata.


Aşa cum am spus şi în introducere...încă mai caut reţete de papanaşi...aşa încât vă aştept şi sugestii, reclamaţii şi îndrumări şi aici.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceaţă de căpşuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lilik 1

09.04.2011, 02:31

Cris2711 1

09.04.2011, 16:46

preferatii mei

adry88 1

01.06.2011, 11:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de zmeură