Reteta de preparare a papanasilor cu dulceaţă de căpşuni

de alice_ciobanu in Prajituri, 8 Apr 2011 | 4234 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Am încercat o reţetă de papanaşi din brânză de vaci, papanaşi prăjiţi. A ieşit un desert, gustare, cum credeţi de cuviinţă, foarte bun. Însă nu sunt singurii mei papanaşi, adică..mai bine spus voi mai căuta şi alte combinaţii, alte reţete pentru a obţine acei papanaşi pe care mi-i doresc...adică ceva între pufos şi dulce aromat. Deci...mai exersăm. Până atunci sunt măndră de primii mei papanaşii gustoşi şi vă prezint şi mica reţetă....aşteptând eventuale sugestii ..sfaturi...

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 300 gr branză de vaci
  •  120 gr făină
  •  1 ou
  •   o lingură zahăr
  •  1/2 plic praf de copt
  •   1 plic zahăr vanilat
  •  pentru savoare:
  •  dulceaţă de căpşuni (de data aceasta) 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceaţă de căpşuni:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amestecă bine oul cu brănza de vaci, zahărul şi pliculetul de zahăr vanilat, după care se începe a se încorpora făina amestecată cu praful de copt. Se obţine un aluat din care sefac nişte biluţe , modelate cu măna. Apoi le-am aplatizat puţin şi am făcut o gaură în mijloc pentru a se coace uniform. I-am prăjit apoi în ulei încins, pe ambele părţi. I-am servit cu o minunată dulceaţă de căpşuni făcută de tata.

 Aşa cum am spus şi în introducere...încă mai caut reţete de papanaşi...aşa încât vă aştept şi sugestii, reclamaţii şi îndrumări şi aici.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceaţă de căpşuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Năut chips

ieri la 20:08

Ciorba de burta traditionala

de Sztufi 1

pe 23.03 la 10:53

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de zmeură