Reteta de preparare a papanasilor cu mascarpone si branza pufoasa cu smantana

de Constelatialeu in Dulciuri, 28 Apr 2015 | 7915 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Unu, aveam niste mascarpone care trebuia executat, doi, daca tot a fost darnic nenea Delaco, de ce sa nu fac niste papanasi, imi zic eu mie.....

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 140 g branza pufoasa cu smantana de la Delaco
  • 250 g mascarpone de la Prodlacta
  • 3 oua
  • 1 pliculet finesse bourbon-vanillia
  • 1/2 praf de copt cu sofran
  • 3 linguri de zahar
  • 300 g faina
  • ulei pentru prajit
  • smantana dulce
  • dulceata de fragi
  • dulceata de afine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu mascarpone si branza pufoasa cu smantana:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un castron punem mascarponele,branza pufoasa,ouale,zaharul si vanilia,omogenizam bine sa nu ramana cocoloase.

Separat cernem faina si o amestecam cu praful copt,apoi o adaugam peste amestecul de branza si mascarpone. Obtinem un aluat usor moale,pe care o sa-l luam cu lingura sa-l punem la prajit.

Punem o tigaie pe foc, o lasam sa se incinga, punem uleiul si apoi adaugam papanasii formati cu lingura, nu-i facem foarte mari ca sa poate sa se prajeasca si-nauntru, sa nu ramana aluat crud. Dupa ce s-au rumenit ii scoatem pe un servetel sa eliminam surplusul de ulei. Apoi asezam cate 3 pe o farfurioara, adaugam dulceata, sa fie sa se ajunga si smantana, servim cu pofta.

TIPS-URI

1

pentru ca si deoarece pofta e mare si ei sunt buni calzi,n-am prajit decat pentru 3 portii restul mai maine,ca sa nu ne ingrasam....

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu mascarpone si branza pufoasa cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Oana 1

29.04.2015, 13:12

Buni papanasi ai facut!

Panacris 1

29.04.2015, 19:17

DIANA B 1

11.07.2015, 08:32

Cam prea deliciosi ...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor