Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

de Irina in Dulciuri, 14 Iun 2015 | 6369 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 150 g branza de vaci
  • 140 g branza pufoasa cu smantana Delaco
  • 2 oua
  • 50 g zahar
  • 200 g faina alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata de cirese amare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata:

Reteta de preparare a papanasilor


Ouale se mixeaza cu zaharul, pana ce acesta se topeste.


Se adauga branza amestecand in continuare, apoi faina, zaharul vanilat si praful de copt.


Se infaineaza mana, se formeaza cercuri din aluat si cate o biluta si se pun la prajit in ulei incins.


Se scot papanasii pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul, dupa care se aseaza pe un platou si se toarna deasupra smantana si dulceata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bunica 1

16.06.2015, 22:18

Buni rău!

Panacris 1

17.06.2015, 07:48

Alexandra Burz 1

29.06.2015, 00:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Vargabeles
  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

RETETA RECOMANDATA
Placintele cu branza crema