Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

de Irina in Dulciuri, 14 Iun 2015 | 10026 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 150 g branza de vaci
  • 140 g branza pufoasa cu smantana Delaco
  • 2 oua
  • 50 g zahar
  • 200 g faina alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata de cirese amare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata:

Reteta de preparare a papanasilor

Ouale se mixeaza cu zaharul, pana ce acesta se topeste.

Se adauga branza amestecand in continuare, apoi faina, zaharul vanilat si praful de copt. 

Se infaineaza mana, se formeaza cercuri din aluat si cate o biluta si se pun la prajit in ulei incins. 

Se scot papanasii pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul, dupa care se aseaza pe un platou si se toarna deasupra smantana si dulceata preferata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Duo mousse de ciocolata cu Miez de lapte si sos de capsuni