Prajitura Floarea soarelui

de ianculubita in Dulciuri, 30 Oct 2011 | 4331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1portocala
  • 300g faina
  • 300g zahar
  • 8linguri cu ulei
  • 3oua
  • 1praf de copt
  • esenta de vanilie pudra
  • crema nutella
  • 1ceasca cu frisca
  • colorant alimentar galben
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Floarea soarelui:

Portocala spalata cu apa calda,stearsa,taiata in cubulete,se pune in blender pana devine o pasta;


se adauga galbenusurile,zaharul si ulei;


se rastoarna intr-un castron si se amesteca cu faina si praful de copt,vanilia si albusurile batute spuma;


totul se amesteca usor cu lingura sau spatula;


se rastoarna compozitia in forma si se coace 30min,depinde de cuptor;


dupa ce s-a racit,se scoate din forma,mijlocul se orneaza cu crema nutella reprezentand boabele de seminte iar petalele cu frisca amestecata cu colorant galben.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

ianculubita 1

25.10.2013, 09:25

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 06:50

ce bunatate

ianculubita 1

21.11.2013, 12:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
12 Etaje dulci