Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si peltea

de madi_marin in Prajituri, 30 Ian 2010 | 5536 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Inspirata de reteta AlineiL...si adaptata dupa ,,poftele,, noastre...a m facut ce vedeti mai jos....

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 branza telemea sarata
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • stafide
  • coaja rasa de lamaie
  • 7 linguri cu faian
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si peltea:

Reteta de preparare a papanasilor

Se face o compozitie din toate ingredientele, mai putin o lingura de faina. Se amesteca foarte bine pana se obtine un aluat mai tare. In faina ramasa ne bagam varfurile degetelor cu care vom lua din compozitie (ca e lipicioasa si nu  se poate modela), apoi vom face un rulou pe care il dam si pe el prin faina. Se scutura bine de surplus si apoi se lipeste , obtinandu-se un ceculet.  Se modeleaza intai toti papanasii si apoi ne apucam sa-i prajim. Se pune la incins mai mult ulei si se pun papanasii pana se rumenesc frumos. Se servesc cu smantana si dulceata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si peltea" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza