Budinca de paine cu stafide

de mirela0911 in Prajituri, 12 Oct 2014 | 1710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g miez de paine
  • 600 ml lapte
  • 100 g stafide
  • zahar dupa gust
  • 150g branza de vaci
  • 200g smantana
  • 5 lg zahar
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de portocale
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu stafide:

Se rupe miezul de paine in bucatele. Laptele se pune pe foc impreuna cu zaharul dupa gust si se lasa sa se incalzeasca putin si sa se topeasca zaharul. Se ia de pe foc si se pun stafidele. Se lasa la racit.


Intre timp se amesteca branza cu smantana si cele doua oua, zaharul si condimentele. Se omogenizeaza bine.


Laptele racit se toarna peste paine si se amesteca usor. Se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt iar deasupra se pune amestecul de branza cu smantana. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa pana se rumeneste frumos deasupra si trece testul scobitorii. Se lasa la racit dupa care se portioneaza si se serveste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

12.10.2014, 15:49

buna, buna

Bya Ralu 1

12.10.2014, 17:14

interesant

Rocsi 1

12.10.2014, 18:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta cu branza